Maar weer eens een logje

Het is al weer een tijd geleden, dus het moest maar weer eens. Sinds de laatste keer is er heel wat gebeurd.
Zoals de meeste van jullie ongetwijfeld weten ben ik inmiddels klaar op school, geslaagd en wel. Moet alleen mijn diploma nog een keer ophalen en dan ben ik er echt helemaal van af.

In de tussentijd ben ik fulltime aan het werk bij m’n vertrouwde McDonald’s, vooral ’s avonds, werkt een stuk lekkerder. Hoe lang ik er nog ga blijven werken is niet duidelijk, als ze iets leuks voor me weten blijf ik er. In de tussentijd kijk ik ook richting A-Mac, want dat lijkt me ook wel tof.

Ook ben ik in de tussentijd jarig geweest, ben al weer 20 nu Geheel volgens traditie werd ook deze verjaardag gevierd met een BBQ, de 7e alweer. Foto’s daarvan staan op m’n hyve. Niet volgens traditie was het dit jaar voor het eerst droog, dus geen gedoe met party tenten. Een dag later herhaalde ik de hele boel, maar dan voor familie. Ook daar werd een traditie gebroken, want daar regende het wel, en goed…

Aangezien het alweer een jaar geleden was dat ik iets van Apple had gekocht was het dus weer zover Was het al langer van plan en vandaag stapte ik A-Mac binnen met de woorden ‘Ik kom een iMac kopen’. En zo stond ik samen met m’n vader een minuut of 10 later weer buiten, met iMac.
Thuis heeft ie eerst kennis mogen maken met m’n laptop, om daarna alle gegevens er van te halen. Erg makkelijk, want nu doet alles het nog precies zoals ik verwacht

Misschien dat ik met deze iMac dan toch echt een keer m’n nieuwe layout afmaak, ik begin al bijna op Simon te lijken Om het hier af en toe nog wat actief te houden worden iedere week automatisch m’n tweets van de week ervoor hierheen getoverd.

Tot slot nog een plaatje van m’n nieuwe aanwinst:

Mooi is ie eh?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *