Duuuuuuus

Duuuuuuuuuuuuuuuus ja, niet veel gebeurd hierzo. Komt mede door GTA IV, veels te verslavend, maar inmiddels loop ik ook stage, en dan ben je ook wel druk De afgelopen tijd is er dus van alles gebeurd, waarvan het grootste toch echt stage is. Ik loop stage in Amersfoort, bij een bedrijf wat Lantech heet. Ik zit er op de servicedesk, bedrijven bellen als er iets mis is bij ze en wij voeren dat dan in in het systeem, sturen er een engineer (Soort van monteur zegmaar) naartoe en hopen dat het gefixed wordt. Verder doe ik er allemaal random dingen, kleine dingetjes maken in het een en ander (Sluiting van een laptop bijvoorbeeld) Verder ben ik nog een keer mee geweest om ergens wat servers op te hangen, en dat is toch wel het leukste om te doen. Buiten dat heb ik niet veel tijd meer, aangezien ik daar de hele dag, tot half 6, zit.

Verder kocht ik een nieuwe TV, aangezien m’n oude tv niet zo super was, en dat met m’n xbox niet echt mooi was moest het dus een grote worden, bij de bcc viel m’n oog op een Bravia van Sony, met ziekelijke korting er op. Na wat zoeken verder bleek dat het dan voor het eerst toch zo was, de bcc was de goedkoopste Inmiddels doet hij ook dienst als monitor voor m’n laptop, is handig

En er gebeurde natuurlijk nog meer, ik was jarig 19 inmiddels dus. Voor m’n verjaardag kreeg ik een draadloos toetsenbord en muis (Van Apple uiteraard) en Burnout Paradise, voor m’n xbox en behoorlijk verslavend. Ook dit jaar was er weer een Vleesch BBQ, Vleesch 6.0 om precies te zijn. En het was een wonder! Iedereen was er en het regende niet!

Alsof dat alles niks is besloten Simon, René, Jennifer en ik naar Disney te gaan in de vakantie, aangezien we redelijk kort van te voren boekte zat de trein heen en terug al behoorlijk vol, dus gaan we op zowel de heen als de terugreis 1e klas reizen Nog 19 dagen en het is zo ver, we zitten in het hotel waar Simon en ik vorige keer ook zaten, dat beviel namelijk wel.

De volgende update laat was weer lang op zich wachten, maar na Disney komen in iedergeval de foto’s hier weer te staan.

Een gedachte over “Duuuuuuus”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *