Dag 7: Disney/MGM Studio’s

Weer een dag dat we niet al te vroeg op stonden, om 9 uur gingen we ons bed uit, studio’s opent ook om 9 uur, maar dat maakt niet zoveel uit.
Na het zoveelste korte ontbijt gingen we weer over de I-4 richting Disney, weer dezelfde file en om 11 uur waren we in Studio’s zelf. We zijn richting Tower Of Terror gelopen, onderweg verbazend over het verschil met Parijs.

Bij Tower Of Terror hebben we een Fastpass gehaald en zijn we in de rij gaan staan, dan konden we 2 keer redelijk snel achter elkaar.

Tower of Terror was erg mooi en leuk. We hebben na de eerste rit een Fastpass voor Rock ‘n’ Rollercoaster gehaald, dan sloot alles redelijk mooi aan.

Na de 2e rit Tower of Terror hadden we wat tijd dus we gingen richting Sounds Dangerous, wel een grappige show/film/geluidsattractie/of hoe je het wil noemen.

Daarna zijn we weer terug gegaan naar Rock ‘n’ Rollercoaster, met de Fastpass. Het was leuk om hem weer te doen, het thema vind ik iets mooier dan in Parijs.

Toen we uit Rock ‘n’ Rollercoaster kwamen zijn we via de Muppets 4d show naar de Indiana Jones show gegaan, beide waren erg leuk.

Hierna zijn we nog wat rond gaan lopen om uiteindelijk bij Fantasmic te gaan wachten.

Fantasmic was erg mooi, je kunt het niet goed omschrijven, je moet het zien en beleven!

Na Fantasmic zijn we nog een rondje door het park gelopen, ik heb nog een foto gemaakt die niemand heeft en daarna werd het tijd om terug te gaan naar de auto.

Omdat TGI de vorige keer goed in de smaak viel zijn we er nu weer naar terug gegaan, en het was nog vrijdag ook, dat kwam goed uit.

Toen we uitgegeten waren zijn we voor de laatste keer terug naar het huis gegaan, morgen vliegen we weer terug naar Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *