Dag 1: De heenreis

’s Ochtends vroeg ging de wekker, meteen zat ik rechtop in mijn bed; we gaan naar Orlando!
Na een kort ontbijt stond de taxi voor de deur, die bracht ons naar Schiphol. Op Schiphol zelf hebben we 3 uur zitten wachten totdat we mochten vliegen.


We vlogen met Martinair, met een Boeing 767, de ‘Prins Constantijn’. Voor mij was dit de eerste vliegreis, best spannend eigenlijk. Maar gelukkig viel het allemaal mee.

In het vliegtuig zat ik aan het raam, maar veel was er niet te zien, vooral veel wolken. Het eten in het vliegtuig zelf viel erg mee, het was zelfs best lekker!

Na 10 lange uren was het dan eindelijk zover, we gingen landen. Maar toen was het nog niet afgelopen! We moesten eerst nog 2 uur (!!!) bij de douane wachten maar uiteindelijk waren er, buiten, in het donker helaas.
Met een Shuttle-Bus werden we naar de Hertz autoverhuur gebracht, waar wij onze auto op konden halen.
We waren inmiddels al lang op weg en we kregen honger, het eerste wat we tegen kwamen was Denny’s, daar heb ik een ‘Double Cheeseburger’ genomen, en lekker dat dat was!
Toen onze magen gevult waren zijn we de sleutel van ons huis gaan ophalen. Maar eerst mochten we gezellig in de file staan (Orlando staat op de 9e plaats van het slechtste verkeer in de VS)
Maar uiteindelijk hadden we de sleutel en konden we naar het huis toe. Wij zouden onszelf niet zijn als we eerst 3x er langs zouden rijden, maar uiteindelijk waren we er.

Toen we binnen kwamen stond links van ons een erg klein tv’tje, waar meteen opmerkingen over gemaakt werden. Maar toen we het licht aan deden doemde in de verte een Monster TV op, die was UBER groot!
Morgen gaan we dat ding wel ontdekken, nu is het tijd om te gaan slapen, morgen weer een dag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *